varpalotaklima.hu

LG Therma V Monoblokk Hőszivattyúk. R32

Modern megjelenést biztosító, kifinomult design

Ezt a THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító integrált megoldást nem kell a kazánházba rejteni. Ehelyett a kifinomult és harmonikus, fehér színű, modern kialakításával számos helyen telepíthető, például mosókonyhában vagy konyhában.

Hogyan működik a meleg vizet biztosító megoldás?

A kültéri egység által a külső levegőhöz kapcsolódó hőcserélőn keresztül termelt hő a háztartási forróvíz-tartályba jut, ahol fűtést és meleg vizet szolgáltat. Mivel a beltéri egység víztartályt is tartalmaz, a forró víz és a fűtés kiegészítő víztartály telepítése nélkül biztosítható.

Egyéni fűtésszabályozás 2 külön zónához

A THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító, integrált megoldás két elkülönült zónát képes külön-külön szabályozni 2 fűtőkörrel, hogy ezzel eleget tudjon tenni az eltérő beltéri hőmérsékleti igényeknek.

Üzemeltetési módok kiválasztása és ütemezése

A THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító megoldás három működési módot alkalmaz. A fűtési költségek csökkentéséhez a működés Gazdaságos üzemmódba állítható. A szoba hőmérsékletének melegebbé tételéhez a Komfort üzemmód lehet ideális. A felhasználók az ütemezés funkcióval adott időintervallumra is beállíthatják az üzemmódot.

*A fent jelzett hőmérséklet példa. Az aktuális üzemi hőmérséklet a felhasználó igényei alapján módosítható és beállítható.

Takarítson meg helyet az integrált megoldással

Mivel a THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító, integrált megoldás egy "minden egyben" készülék integrált beltéri egységgel és víztartállyal, mindössze ezt a készüléket kell csatlakoztatni egy külső egységhez, mindenféle kiegészítő, bonyolult telepítés nélkül.

Komfortos fűtés az időjárásfüggő működéssel

Az időjárásfüggő működésnek köszönhetően a kimeneti vízhőmérséklet automatikusan követi a külső hőmérsékletet. Ha a külső hőmérséklet csökken, a ház fűtési kapacitása a szobahőmérséklet megtartása érdekében automatikusan megemelkedik.

Gyors, megbízható fűtés Smart Sensor érzékelővel

Az LG nyomás- és hőmérséklet-szabályozást is támogató, egyedülálló Smart Sensor érzékelője közvetlenül érzékeli a nyomást, és így gyorsabban és pontosabban reagál a terhelésváltozásokra.

Energiahatékonyság az Inverteres technológiával

Az LG jelentős tapasztalatra tett szert a kompresszorok és motortechnológia terén, amelyek az energiahatékonyság lényegét adják. Az LG inverteres technológiája a teljesítmény optimalizálásán keresztül csökkenti az energiaköltségeket, mivel mindig csak a működéshez szükséges teljesítményt adja le.

Vészüzemi működés

A THERMA V a készülék hirtelen meghibásodása esetén is tovább termeli a hőt a javításig. A főként hibás érzékelőkre visszavezethető kisebb meghibásodások esetén a rendszer bekapcsolt állapotban tartja a hőszivattyút. Nagyobb meghibásodások, például a hőkör alkatrészeinek hibái esetén egy elektromos fűtőegység tartja fent a fűtést.

A THERMA V körülbelül négyszer hatékonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Minél hosszabb ideig használja, annál több energiát takaríthat meg általa, ugyanis az LG THERMA V energiahasználatának 75%-át a külső levegőből felszívódó természetes energia teszi ki, a fennmaradó 25% pedig a villamos energiából származik. A THERMA V jelentősen csökkenti a CO2-kibocsátást az olaj- vagy gázkazánokhoz képest.
Biztonsági másolat: Az LG Therma V integrált biztonsági rendszerrel rendelkezik, így nem fog fűtés nélkül maradni.
7 év garancia: Az LG innovatív megoldásokat kínál a mindennapi élet javítása érdekében, mely során az LG Therma V eszközökre széles körű, 7 éves garanciát nyújt Önnek.
Bizonyított technológia: Az LG Therma-V levegő-víz hőszivattyúkat Európa-szerte használják, és a technológiát több mint 50 éve használják világszerte.
A kialakítás, jellemzők és specifikációk előzetes bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A képernyőn megjelenő képek szimulációk és/vagy dramatizált események. A videókban bemutatott egyes jellemzők nem állnak rendelkezésre minden modellnél. A modellenkénti tulajdonságok teljes jegyzékét a SPECIFIKÁCIÓK füllap alatt találja.
A termékképeken látható részletek régió, ország vagy típus szerint eltérhetnek.

LG Hőszivattyúk : ideális megoldás : Hűtésre-Fűtésre-melegvízkészítésre.

Az LG fűtőrendszerek energiatakarékos, környezettudatos megoldást kínálnak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására.

Egy LG hőszivattyúk egyetlen gépészeti rendszeren belül képesek ellátni egy ingatlan teljes körű hőmérsékletszabályozási és vízmelegítési igényeinek kielégítését.
Milyen érvek szólnak például az LG Therma V fűtés kiépítése és használata mellett?
Önálló, kompakt rendszer - A modern ingatlanok energiafelhasználása egyre alacsonyabb. Egy új lakás teljes fűtési, hűtési és használati melegvíz igényeinek kielégítéséhez fölösleges túlméretezett épületgépészeti megoldásokat alkalmazni. A takarékos és kompakt technológiának köszönhetően az LG Therma V rendszere a mindennapi komfort igényeit teljes mértékben képes kielégíteni.
Környezetkímélő megoldás - Az LG fűtőrendszer két megújuló forrás, a levegő és a nap energiáját is képes hasznosítani, ezenfelül a CO2-kibocsátás csökkentésével is segít a környezet megóvásában.
Kényelmes szabályozás - Az LG hőszivattyú egyszerű és könnyen kezelhető beépített vezérlőrendszerének köszönhetően a teljes rendszer együttirányítható.
Gazdaságos rendszer - A modern technológiának és a magas energiahatékonysági mutatónak köszönhetően az LG megoldása az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költségű fűtőrendszer a piacon.
Könnyű beépíthetőség - Az LG fűtőrendszerek széleskörűen alkalmazható megoldások, mert nem igénylik az épület jelentős átalakítását. Egy diszkrét és kisméretű kültéri egységből, valamint egy könnyen beépíthető beltéri egységből áll, a két egységet egyetlen hűtőközeg vezetékpár kapcsolja össze. A hidraulikus blokk telepítéséhez nincs szükség fúrásra, földmunkára, hőtároló egység alkalmazására, illetve kémény építésére.
Biztonságos fűtési üzemmód - A téli időszakban a folyamatos fűtés biztosítása elengedhetetlen. Ezért az LG hőszivattyú kétszintes biztonsági üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a rendszer üzemeltetését még meghibásodás esetén is.
Az LG fűtőrendszerek teljes körű energiatakarékos, környezettudatos megoldást nyújtanak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására. A rendszer újonnan épülő, illetve már felépített épületekbe egyaránt beépíthető, azok jelentős átalakítása nélkül. Mindegy, hogy irodájának hőmérsékletét kell szabályozni, otthonát szeretné kényelmesebbé tenni, vagy éppen vásárlóinak szeretne kellemesebb körülményeket biztosítani saját üzletében: az LG hőszivattyúk gyorsan és hatékonyan segítségére lesznek.